Osposobljavanje iz osnovnih andragoških znanja

PREDBILJEŽBA

 

Na temelju iskazanog interesa za stjecanje osnovnih andragoških znanja polaznika specijalističkog usavršavanja iz zaštite na radu Ustanova za cjeloživotno obrazovanje CTZ organizira osposobljavanje stručnjaka/-inja za zaštitu na radu iz osnova andragogije.
Želimo podsjetiti poslodavce, ovlaštenike, kao i ostale zainteresirane da su osnovna andragoška znanja značajan čimbenik pri kreiranju nastavnog programa, odabiru načina izvođenja nastave i provjere znanja prilikom osposobljavanja radnika za rad na siguran način.
Osposobljavanje je namijenjeno osobama ovlaštenim za obavljanje poslova osposobljavanja za rad na siguran način, poslodavcima i ovlaštenicima koji su završili program specijalističkog usavršavanja za stručnjaka/-inju zaštite na radu, kao i stručnjacima zaštite na radu koji kod poslodavca rade kao voditelji službe zaštite na radu, samostalni stručnjaci zaštite na radu, stručnjaci u sastavu službe zaštite na radu ili suradnici u službi zaštite na radu.

Uvjeti za upis polaznika: minimalno završeno trogodišnje srednje obrazovanje.
Dokumentacija za upis (obvezno donijeti na upis):

  •   upisnica (ovjerena od poslodavca ako plaća osposobljavanje)
  •   preslika svjedodžbe ili diplome
  •   preslika rodnog lista
  •   preslika domovnice
  •   jedna fotografija
  •   potvrda o uplati troškova osposobljavanja.
 
Troškovi osposobljavanja iznose 160,00 €+PDV / 1205,52 €+PDV po polazniku (u što su uključena predavanja, nastavna dokumentacija i ispit).

Pošaljite nam upit

Naši predavači odgovorit će vam na sva vaša pitanja u vezi s edukacijama

Upoznat sam s načelima zaštite privatnosti podataka